Este matí la regidora de Turisme Mercedes García Baila ha presentat les II Jornades de la Cuina de la tonyina roja, que se celebraran del 16 de setembre al 8 d'octubre. Participen un total de cinc restaurants: La Puerta Azul, Rafel Lo Cristalero, La Isla, Nadiu i Rubén Miralles amb menús atractius per a sorprendre els comensals més exigents. Seran menús especials i complets amb receptes fora de la carta habitual com a ravioli fred de llom de tonyina roja, ametles, formatge blau i albergínia; sashimi amb vel de cansalada ibèrica, ametles i gingebre o arròs amb nakaochi amb fons de Thai de tonyina, entre altres receptes úniques que combinen la cuina més tradicional amb la més avantguardista.
Mercedes García agraïa la implicació de Vinaròs *Gastronòmic per fer possible les II Jornades de la Cuina de la Tonyina que sobretot tenen com a objectiu promocionar la cuina local. Per part seua, el cuiner Marc Martorell, en representació de Vinaròs *Gastronòmic, ha destacat que la tonyina és un producte excel·lent per a la cuina que oferix una gran versatilitat. Segons afegia les jornades també serviran per a donar a conéixer altres parts de la seua carn, que també són de gran qualitat.
Amb motiu d'estes Jornades també s'oferirà per al 28 de setembre una activitat complementària amb una experiència turística per a conéixer com es realitza la captura de la tonyina, així com altres espècies marines, que inclourà una degustació. Les persones interessades en participar es poden inscriure en el web www.turisme.vinaros.es.
Informació sobre els restaurants i receptes https://tinyurl.com/2bgby5tb